Prijzen

In een gesprek gaan we samen op zoek naar jouw unieke bijdrage en de uitstraling die je zoekt op je beelden. Eerst wil ik weten waarvoor je de foto's wilt gebruiken. Linkedin is bijvoorbeeld een heel ander medium dan faceboek en een blog vraagt misschien om een ander beeld dan de achterflap van je boek. We hebben het over vragen als: welke eigenschappen wil je laten zien, welke waarden moeten zichtbaar zijn? Wat wil je dat mensen zien als ze naar je foto's kijken? Als we dat duidelijk hebben, gaan we pas fotograferen. Ik zorg voor een ontspannen sfeer en ruimte om jezelf in allerlei aspecten te laten zien. We onderzoeken de spanning tussen wat van binnen leeft en wat aan de buitenkant zichtbaar is. Als je wilt kunnen we experimenteren met houdingen, uitdrukiingen of verschillende outfits.  

Als jij weer weg bent sorteer en bewerk ik de beelden: bijsnijden, rechtzetten, oneffenheden weghalen en corrigeren van de kleuren. Vervolgens upload ik de foto's en zorg ik ervoor dat jij alles weer makkelijk kunt downloaden. Indien nodig lever ik andere formaten (vergroten of verkleinen ) of hulp bij het plaatsen van het beeld op social media.

Mijn uurtarief voor commerciele opdrachten is 100 euro exclusief 21% BTW en eventuele reiskosten. Voor een portret dat ik van je maak in Eindhoven is de standaardprijs 245 euro exclusief 21% BTW. Je krijgt dan 7 tot 12 foto's van jezelf. Kom je binnen twee jaar terug voor een shoot, betaal je de tweede keer geen 245 maar 195 euro exclusief BTW. Bij annulering van een afspraak binnen 48 uur breng ik minimaal 75 euro in rekening.