Welkom!

Welkom!

Ik ben Marianne Driessen, van origine bestuurskundige en ondernemer. Sinds mijn 24e geef ik leiding aan mijn eigen bedrijf, een onderzoeks- en trainingsbureau. Een paar jaar geleden heb ik een sabbatical genomen omdat ik me opnieuw wilde oriënteren op persoonlijk en zakelijk gebied. In die periode heb ik veel gereisd, allerlei nieuwe ontwikkelingen onderzocht, interessante mensen gesproken en een opleiding gevolgd. Ik wilde schrijven over wat ik allemaal meemaakte en leerde, en een eigen blog beginnen lag voor de hand. Daarvoor leek het me handig als ik zelf kon fotograferen en ik besloot een cursus te volgen.

Al snel bleek dat ik een talent heb voor het fotograferen van mensen. Inmiddels ben ik, naast mijn werk als consultant, ook fotograaf. Mijn specialisme is het maken van portretten van mensen voor wie het belangrijk is dat hun professionele kwaliteiten en persoonlijk leiderschap goed zichtbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan ondernemers, (interim-) managers, therapeuten, coaches en directeuren.

Als je vragen hebt, hoor ik het graag! Ik denk graag mee over aanpak en mogelijkheden. Als iets niet kan hoor je het ook meteen.