03/12/2020

Lof en dank

Bij het werk dat ik doe en alle opleidingen die ik volg, kom ik geweldige mensen tegen die me inspireren, uitdagen en steunen. Velen deelden en delen hun kennis. Hier een tamelijk willekeurige opsomming van mensen die belangrijk voor me geweest zijn. Rijp en groen door elkaar. Als het even kan link ik door naar hun websites en projecten. Dit onderdeel van mijn website zal zich snel uitbreiden!


Fotografie
Marcel de Buck was mijn leraar aan de Fotoschool in Eindhoven. Knipperde niet met zijn ogen toen hij over mijn ambities hoorde. Hij bleef me uitdagen (tot irritant aan toe) en aanmoedigen (onvermoeibaar). HIj geeft les (je kind zal maar zo gelukkig zijn en in zijn klas zitten) en maakt nog steeds prachtige foto’s.
 http://www.marceldebuck.com/

Toezicht
Jacoby Mensinga organiseert bijeenkomsten voor vrouwen met ambities in toezicht. In een informele sfeer nodigt ze interessante sprekers uit en maakt ze echte diepgaande uitwisseling mogelijk. Ongelofelijk veel geleerd, leuke vrouwen leren kennen en heerlijk gegeten.
https://www.topvrouwen.nl/nieuws/%E2%80%98te-weinig-vrouwen-zien-het-commissariaat-als-mogelijkheid%E2%80%99