01/12/2020

Referenties

Marianne als ondernemer

Ton van Pelt
Marianne combineert moed, (zelf)reflectie, oprechte interesse met doorzettingsvermogen en integer handelen. Als een van de weinige ondernemers durfde ze het aan om een sabbatical te nemen op het toppunt van succes. Omdat ze voorzag dat het oude ondernemen niet meer werkt in de nieuwe tijd. Da's pas risico durven nemen!

Mentorschap

Sylvia Heistek
Sinds december 2019  werk ik met Marianne Driessen als mijn mentor. Omdat ik mijn bedrijf vanuit aandacht en betekenis vorm wil blijven geven. Ik ben blij dat ik haar in mijn nabijheid heb. Wat wij tot nu toe hebben gedaan en telefonisch hebben besproken geeft mij de moed om - juist nu - vanuit focus te blijven creëren. Dat voelt heel goed in zo'n onzekere tijd als nu met het coronavirus.

Ingrid Aarsman
Als ik het in mijn ondernemerschap echt niet zie dan weet ik dat ik Marianne te bellen heb. Ik voel mij vertrouwd om neer te leggen wat er speelt door haar rust, openheid en integriteit. Zij ‘pakt uit’ wat ik op tafel leg: ze weet de tot dan toe verborgen waarde in zo ongeveer elke situatie of ieder mens te benoemen. Iedere keer ervaar ik dat op een andere manier naar een situatie kan kijken. Hierdoor weet ik weer wat mij te doen staat.

Erik Jacobs
In een aantal gesprekken heeft Marianne me verder gebracht om focus aan te brengen in waar ik naartoe wil als professional en hoe dit doel te bereiken. In de gesprekken heb ik meer inzicht gekregen in mijn eigen drijfveren, competenties en aandachtspunten. Ze heeft me geholpen om mijn eigen verhaal krachtiger onder woorden te brengen en mezelf als autoriteit te positioneren. Dit heeft ook meteen tot resultaat geleid, met het binnenslepen van precies het soort functie waar ik mij op wil toeleggen. Daarbij kan ze uit veel verschillende vaten tappen om je verder te helpen. Afhankelijk van je behoefte schakelt ze moeiteloos tussen verschillende coachingstijlen en -methodes. Daarbij weet ze een prettige huiskamersfeer te creëren waarbinnen je ontspannen met vertrouwen tot een nieuw besef komt.

Fotografie

Wendie Huis in t Veld
Marianne heeft vorig jaar prachtige profiel foto's van me gemaakt. Het fijne aan de foto's die Marianne gemaakt heeft is dat ze zo lijken op hoe ik mezelf het liefste zou willen zien. Niet alleen sta ik er goed op, ik lijk ook op mezelf en anderen zien dat ook. Ik heb veel foto's laten maken en bij geen enkele andere fotograaf was aan al die voorwaarden voldaan. Bij Marianne zijn alle checkboxjes aangevinkt. Daarnaast heb ik een heerlijke middag gehad met veel lol, leuke gesprekken en voelde ik me een echte VIP.

Helma Lieberwerth
Marianne maakt werkelijk contact, oordeelvrij en in volle acceptatie. Het maakt dat je je op je gemak voelt bij haar en je jezelf helemaal kunt laten zien. Dat merk je als ze coacht, maar ze brengt je zo ook in beeld als ze fotografeert.